Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drick INTE!

 

Drick Inte ur min sorg!
Drick inte ur mig ensamhet!

De är eviga
Och du kommer att gå sönder

Läs INTE mina dikter!
Tyck INTE om mina illustrationer!

De är barnsliga!
Och slarviga och tillhör INTE hemma här

Drick INTE!
LÄS INTE!

Och bara gå förbi mitt namn Naji!
Jag är ingens dröm!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2017-03-24 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP