Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Are we human?

Are we human?

Or just a fictional tale?

 

A story of a mad mans imagination

Digging down his inner soul

 

Finding both Demons and Angels

We are them both sometimes more

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-03-24

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-24 11:09



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så sant.
2017-03-30

  Fem hjärtan VIP
Så fint och så sant..!
2017-03-25

  lila fjäderblomman VIP
Mmm..true!Gillar!
2017-03-24

  Rise Little One
Så är det med det mänskliga!
2017-03-24

    ej medlem längre
Tycker om den här fina texten.
2017-03-24

  ULJO
Mycket fint
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin