Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från Google!


Vägval som tidsfördriv !

Tre streck och en ring

Kub och tvärsnitt

 

Sfäriska former

Känslor i rörelse

 

Liv och död

Vägval som tidsfördriv

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-03-22

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-24 11:10



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja, ibland måste man utforska sidostigar för att fatta vilken väg som känns rätt.
2017-04-17

  StinaJ VIP
Bra skrivet om livets val.
2017-03-30

  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt! Ibland måste man välja..
2017-03-25

  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt! Ibland måste man välja..
2017-03-25

  lila fjäderblomman VIP
Låter i mina öron som ett spel
2017-03-24

  Rise Little One
Vägval är mycket mer än tidsfördriv!
2017-03-24

    ADI Nehlin
och då måste man välja...kan vara knepigt. Fint skaldat
2017-03-24

  Maria Sundelin VIP
Allt har sin mening även om det ibland är svårt att se den
2017-03-24

  Salvation Pepper
"Vägval som tidsfördriv"
Kul sport!
2017-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Skönt så länge man kan välja själv!
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Min reflektion:

Men är inte vägval viktigare än att det bara ska vara ett tidsfördriv?
2017-03-24

    ej medlem längre
Ja, det blir den personliga sträckan under resan genom tid och rum.
2017-03-24

    ej medlem längre
Vi måste våga välja väg.
2017-03-24

  ULJO
Livets oskrivna blad. Gör livet värt att leva
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin