Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i nuet

Vår kväll..
lagar maten tillsammans
skratt och stoj
varvat med
skön tystnad
äter dricker och njuter
att vi är tillsammans
pratar om veckan och
vilar i nuet




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-24 22:23



Bookmark and Share


  Natten24
fin text
2017-07-14

  Lars Hedlin
Underbar!
2017-04-02

    Dan Myrbeck
Carpe-diem-najsigt!
2017-03-27

    ej medlem längre
En skön stund som är guld värd.
2017-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om vardagsglädje!
Kärlek, värme och gemenskap.
2017-03-25

  Blomma-Stjärna VIP
----- det enkla är det sköna värt - en enkel skön dikt om samhörighet!
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP