Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamma sånger

Idag sjunger jag dig
långsamma sånger
min själ
det är då
jag hör dig

Idag sjunger jag dig
långsamma sånger
min själ
det är då
jag känner din kraft

Idag sjunger jag dig
långsamma sånger
min själ
det är då
vi blir ETT




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-24 22:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som värmer....
2017-04-02

    Dan Myrbeck
Så bra! Ett stort plus för den
konsekventa, upprepade
strukturen.
2017-03-27

    ej medlem längre
En kärleksförklaring till sin inre/yttre styrka.
2017-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP