Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krispigt ny signifikant kedja

Ett annat ordförråd
en annan ambitiöst absurd dröm

en krispigt ny signifikant kedja
av allmänna associationer

säg mig, vet du vad du talar och tänker om?




Fri vers (Fri form) av Marcus B
Läst 150 gånger
Publicerad 2017-03-25 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B