Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsriter


minst en gång varje dag
får jag sätta mig på knä

pussandes dina fötter

högst symboliskt samt rituellt

aldrig någonsin under dagen
eller någonsin annars

vill jag säga nej, eller neka,
dig någonting

nästan varje dag
knullar du annans kuk

ofta flera gånger

nästan varje dag
smakar jag ditt sköte

oftast flera gånger























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-26 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker de där upprepen i slutet av texten gör finfin nytta, en sorts stannaupp-rader i avsaknad av bättre ord, som dessutom ger rytm, du utvecklar dina verser, gillar detta!
2017-03-28

    Orkiden
Flyktiga tankar fyller trånande, lustens porlande källa....
Av bilder ur ert ögonvrån...
Vackert!
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP