Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En obesvarad monolog

Älskling vi behöver prata
varför gråter jag?
Älskling jag saknar dig
saknar du mig?
Älskling hur mår du
vart är orken?
Älskling vi har glidit isär
vart är du?
Älskling svara i telefon
är du urladdad?
Älskling kom till mig
finns det inget hopp kvar för oss?
Älskling




Fri vers (Prosapoesi) av Leafitz
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-27 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leafitz