Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det känns kvavt

Era svettiga armar gnider mot varandra
hennes huvud ramlar mot din axel
inte tvekar du när du tar emot
Mina ögon följer hennes konturer, rörelser och blick
Andan går ur mig
inte för att jag dras till henne
Min ilska dras mot dig, mina hårstrån står upp och ögonen är fyllda av glans
Kroppen rusar av adrenalin, munnen är spänd och röksuget stiger.
Det första blosset når läpparna och frågan ställs
Mitt hjärta säger ingenting
utan huvudet ger svar
Fötterna vill röra sig, men vågar inte
Munnen öppnar sig tillslut och det sista jag gör är att gå därifrån.




Fri vers av Leafitz
Läst 162 gånger
Publicerad 2018-12-12 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leafitz