Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt siktar fram år utom jag

 

Tankarna från ett gammalt liv
Känslorna från ett gammal sår

Drömmarna från sin grav
Vilsenheten från dagordning

Går och går och går fram och fram
Jag står och står och står och står still

Tills den ena tröttnar på den andra
Och går sin egen väg




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2017-03-27 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP