Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja drömma kan man ju alltid göra.


Komma ut

Kan man komma ut
Och erkänna till slut
Den läggning som ruvar
Som mitt innersta gruvar

Andra faller för samma kön
Det ger dem kärlekens lön
Andra faller för unga män
Det föryngrar även dem

Själv dras jag mest till gråa hår
Där vishet anas i dess spår
Där älskog blir en ömsint lek
Där vi drar ut på kram och smek

Att du är rund och go är bra
Du är ju just den som jag vill ha
En mager krake är blott ben
Och inte rund och go och len

Snart är du fyllda sextiotre
Vad vill jag väl ha sagt med det?
Att än i tjugo år kan njuta
Att med dig dela samma skuta










Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-27 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP