Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när dom strör salt i sår utan år

En underlig förfrågan
en dock i hjälpens ställe
så förgås han
när dom strör salt i sår utan år
därför att de inte på allvar förstår han.




Prosa av Marcus B
Läst 127 gånger
Publicerad 2017-03-27 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B