Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig besviken när du kommer.

kom, kom välkommen
för sista och första gången

gånger alla gånger
hur förstår du sånger
eller hur folk omkommer

det är därför jag aldrig är besviken
när du kommer.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marcus B
Läst 133 gånger
Publicerad 2017-03-27 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B