Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källor är Rubriken

Källor.
Samla ihop dina "Källor".
Som på Egyptens och judarnas tid, det var viktigt med Vatten.
Se dina "källor".
Vad du kan utpressa, av dem.
Vad du kan få mest utav?
Vad du kan få Lite utav?
Men se över dem.
Sammanfatta dem.




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-28 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim