Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga litterära ambitioner alls. Bara en förälskad kvinnas hemliga och förbjudna tankar. Även vi kvinnor är sinnliga och vi kanske inte alltid attraheras av det som skönhetsmallen förespråkar.


Och så såg jag dig idag

Och så såg jag dig idag.
Dina vackra bruna ögon.
Oändligt mörka. Nästan gnistrande.
Dina händer som varligt rörde sig när du talade.

Jag åt dig med min blick. Lite, lite i sänder. Hoppades att du inte skulle märka. Helt vardaglig; jeans, skjorta, kavaj. Skjortan något uppknäppt. Jag anade din manliga bringa. Undrar om du hör till dem som fortfarande inte rakar bort allt hår. Hur manligt är det inte med ett hårigt bröst?

Njuter av din vackra mörka manliga stämma. Njuter av din utstrålning och din mildhet. Njuter av ditt intellekt. Herre Gud vad man kan njuta av en karl. Älskar allt hos dig. Vem älskar en man med mage? Jo jag. Jag älskar varje milimeter och drömmer om att få smeka dig. Smeka ditt vackra mörka hår där flinten skymtar på din hjässa. Kyssa dina vackra ögon. Leta mig fram till din mun. Möta dina läppar och känna din tunga i min munhåla.

 Vem älskar långa resliga män när det finns lagom korta män som man kan kyssa utan besvär? Vem älskar vältränade män när det finns runda som man kan gosa med i evigheters evighet?

Jag funderar över dina djupa påsar under ögonen. Ålder, sömnlöshet, sorg? Jag vill göra dig ung igen. Hålla dig sömnlös under nattens hetta och få dig att somna tryggt vid mina bröst. Jag vill vara del i att upphäva all din sorg och längtan. Jag vill göra dig lycklig precis som du väcker lycka i mig bara genom att finnas till. Jag vill att du ska känna dig åtrådd och att du vet att du är den som fullbordar min lycka i den tvåsamhet som mitt fria hjärta längtar efter.

Jag vill smeka dina händer. Känna att du håller min hand i ett stadigt grepp. Jag vill känna din tyngd över mig och känna lyckan av att jag älskar, älskar och att den kärleken reflekteras från dig. Jag längtar efter att komma så nära dig att jag kan andas in din doft och känna din kroppsvärme. Tänk vilken lycka att vara en del av dig som du skulle vara en del av mig...

***
Och nu sitter jag här och försöker vara oberörd när du håller din lektion.
Ty i verkligheten är jag endast din elev, en utav många, och du är min lärare. Aldrig någonsin blir det något annat. Aldrig någonsin...




Fri vers (Prosapoesi) av Jeanne-Marie VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-28 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
levande, väldigt levande skrivet, ömt och rättframt i samma stycke... tack.
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP