Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet


du läser, du målar
du konstnärar, samt skriver

du umgås med vänninor
vänner samt älskare

du reser, du lever
du gör vad du vill

du älskogar njutningsfullt
mest hela dagen
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-03-29 00:03



Bookmark and Share


  Ettparord
Drömmen
2017-05-12

  Blått Norrsken VIP
Vackert skrivet om "nuets" frihet .

2017-04-01

  Lodjur i klänning
Graciöst :)
2017-03-30

  Maj-Lis VIP
En sådan frihet är nog önskvärd för många
2017-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
I frihetens tecken diktat om en kvinna med många strängar på sin lyra!
2017-03-29

  StinaJ VIP
Fina rader.
2017-03-29

  Öknens Ros VIP
en tusenkonstnär till människa torde man vara om man hinner med så mycket.
2017-03-29

    Sefarge VIP
Denna wunderbara
Frihet i amazonernas
Tecken?
Uppiggande skrivet
Tack!
:)


2017-03-29

    ej medlem längre
härligt innovativa rader!
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP