Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blockerad

 

Utan öm!
Är dina ögonblickar

Utan kärlek!
Är ditt hjärta

Utan liv!
Är din själ

Utan förståelse!
Är dina tankar

Utan ord!
Är dina åsikter

Hjälp mig att förstå dig!
Hjälp mig att nå fram till dig!

Jag väntar här på dig här och nu!
Där borta väntar jag på dig

Ta första steget!
Och lås sig fri

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-03-29 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP