Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan någon förstöra Dagen, Så Totalt?


Samma, som inne i dikten.

Hur kan någon förstöra Dagen, Så Totalt?
Nu vill jag bara krypa ihop, jag vet, att det inte är lösningen.
Men nu är jag besluten, att lämna trossamfundet, jag är inte längre lycklig, av dessa människor.




Bunden vers av Mim
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-29 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim