Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett överallt här


Det är tyst mörkt
med tiden försvunnen
orörligt
allt har släppt
någon vilar av upplevelsen
av det luftiga
inte långt ifrån
ett överallt här

______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-29 14:58



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Författaren kanske inte är religiös, men jag får ändå religiös känsla av den här.
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén