Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TORRSKODD - haiku

Ett stilla vårregn

gick en kort promenad

bar inga stövlar




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-04 17:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett stilla vårregn är alltid trevligt...härligt frisk haiku...
2017-04-07

    ej medlem längre
nu när jag återkommer till denna så slår det mig hur den verkligen, som så mycket av din hand, fullt ut slår ut sina blomvingar ur den nära marken och luften... att gå utan skor i regn, ja, det finns väl inte mycket som slår det:)
2017-04-05

  Rise Little One
Vilken söt haiku!
2017-04-04

  M.Eta
Låter så skönt, längtar efter att få gå barfota!
2017-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt fallande vårregn, friskt, härligt och underbart!
2017-04-04

  ULJO
Fyndig haiku
2017-04-04

    ej medlem längre
Nu är det vår...då får vi gå utan strumpor och skor!
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP