Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När minnen väcker till liv ...

 

disig gryning

döljer sin innerliga längtan

efter klarhet

en tålamod mantel

kan sitt verk

från alla sinnen

hör jag dig

med ett varmt ljus

i själen

svarar jag dig

smekande tanke är oemotståndlig




Fri vers av Rise Little One
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-30 15:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKER!
2017-04-02

  Lars Hedlin
VACKER!
2017-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuka, vackra tankar och ord...
2017-03-31

  Nils-Robert
Härlig sensuell dikt
2017-03-31

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert skriver du..!!
2017-03-30

  Blomma-Stjärna VIP
oemotståndlig, innerlig - ett litet mästerverk!
2017-03-30

  mickech
Din penna smeker fram orden, mycket fint!
2017-03-30

  Quasimodo
Härligt fint från en lyssnade själ!
2017-03-30

    ej medlem längre
Andlöst vackert!
2017-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text är guld värd, 24 karat.
2017-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktat från din poetiska penna.
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One