Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirar liv

 

Känner hur

värmen flödar

och kärleken spirar

 

som en nyväckt vår

i mitt nakna

och kalla hjärta 

 

Du vågade tända en brasa

åt den sista snöflingan

som gömde sig hos mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-30 20:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärleksfullt skaldat!
2017-09-02

  Blått Norrsken VIP
Kärleken spirar!!! Så vackert.
2017-04-05

  Lars Hedlin
Levande vacker och varm!
2017-04-02

  Alysse VIP
Underbar kärlekspoesi
2017-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken värmer...fantastiskt...
2017-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt diktat om kärlekens läkedom!
2017-03-31

    ej medlem längre
En mycket vacker poetisk känsla vilar i dina ord.
2017-03-31

  Nils-Robert
Vilken mysig dikt om längtan till det fina
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP