Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLAMMA, ELD

 

I din hjärnas

vindlande gångar

är jag aldrig vilse

 

du hör mig ständigt

gå omkring

i ockuperat område

 

lyssnar till min röst

som tänder eld

att värma längtan i

 

du bränner dig

på ordens flammor

i kroppens nervtrådar

 

gående till hjärtat

vars blod pumpar

hett i sina kamrar

 

för att nå målet

lustens brännpunkt

 

flamma, eld




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-05 17:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint när vi vet hur vi vandrar i varandra, och att allt sker i samklang. Då landar kärleken.
2017-04-08

  ResenärGenomLivet VIP
Kärlekshettans väg...mycket bra...
2017-04-07

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt och sensuellt! Gillas!
2017-04-06

  Valter Örn VIP
Sensuellt och vackert helt enkelt :)
2017-04-06

    ej medlem längre
kontrapunktisk och vacker, skön melodi och innehållet ej att ta miste på... applåder, mera applåder.. tack.
2017-04-06

  Blomma-Stjärna VIP
härligt när både hjärna-hjärta-kön är med!
2017-04-05

  ULJO
Kärlek och passion. Fint
2017-04-05

    ej medlem längre
Passionens eld.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP