Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en ros av en väldigt sällsynt art







I en värld full av brister

hoppas jag ändå att jag finner dig en dag








Övriga genrer av Deddis
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-21 19:32



Bookmark and Share


  Rude Billy
helt jävla underbart!!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis