Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kanske inte ens vet ?


Den förbannade reklamen! (tes no 1)



Den förbannade reklamen

Gör det omöjligt att fokusera

Kontraproduktiv idioti



Ändå köper vi skiten!


Mycket tragiskt.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-01 22:14



Bookmark and Share


  objekt3
Om vi inte konsumerar stannar ekonomin ?
sägs det

Om vi konsumerar går naturen sönder !
verkar det som
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt