Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Första måltiden

lite yougurt en smörgås

med ost  tomat och gurka

var något helt annat

än det pulver jag ätit

och levt på i nio veckor

det smakade så bra

även om youghurten var söt

så smakade det så bra

lunchen kokt sej

potatis och mörötter

en sås som var god

vet inte vad det var

gott var det

middagen minns jag inte vad vi fick

att äntligen få börja tugga

var helt underbart och härligt

jag njöt när jag äntligen fickk äta

riktig mat och inte bara pulver

 

anits 1 april 2017

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-01 23:42



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt att höra att det går åt rätt håll
2017-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt den måste ha varit att få äta som vanligt igen...
2017-04-02

  Bibbi VIP
Dig väl förunnat.
2017-04-02

  Lars Hedlin
bra det vännen :)
2017-04-02

  Niliboy
Va fint att det smaka bra, här går sjukhus maten knappt att äta!.
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP