Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Lesbiska Måndagar

Det finns inte någon som vill erkänna lesbiska andetag ,
Inte på Måndagar,
Under solen,
Eller,
tungt gråtande regnmoln,
Sådär stjärnklart,
När hela jorden är olycklig,
Men samtidigt så skrikande glad.

Ofta vill jag härifrån .

Det finns inte någon som vill erkänna lesbiska andetag,
Inte på Måndagar,
Inte mellan ångest väggar,
intill tysta orivna tapeter,
aldrig aldrig under släckta lampor.

Vi är kära i varann,
hela veckorna,
vi säger det aldrig högt,
Jag tror inte ens att vi viskat det.
.
Men.

Ögon glänser ,
Finger toppar lever.

Inte då men alltid i detta här och nu.

Det finns inte någon som vill erkänna lesbiska andetag,
Inte nu , idag,

Inte hon
Inte heller jag.



( men. Vi är kära i varann)




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-03 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text om kärlek som kanske alltjämt inte bara vågar vara. Du fångar det väl, även om det inte handlar om dig
2018-06-19

  Ewelina Mann
Tack!
Men den handlar inte om mig, jag fångar upp känslor och fångar ögonblick lite här och där!
:)
2017-05-22

  i af apa
fin liten teXt!

undrar
varför just apa alltid
haft lätt erkänna.
(kanske för det Andra, så mycket
svårare...)

bra att ni är kära i varann!
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann