Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjälar

Min dröm
Ditt hår var nyblonderat
Vi satt och skrattade bredvid varandra
Du och jag, tvillingsjälar




Fri vers (Fri form) av Guol123
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-03 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123