Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinsten

 

Det finns ett ord jag aldrig skrivit

det fanns ett brev som känslor rivit

det finns ett löfte jag aldrig lovat

det fanns en lögn som nu är sann

det finns en väg jag inte provat

det fanns en förlust som jag ändå vann




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-04-03 18:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och fint skaldat!
2017-09-02

  Lars Hedlin
Så bra framfört och stark i känsla!
2017-04-16

  Bo Himmelsbåge
Så är det...! Även prövningar kan omvandlas till vinst...
Man lär sig alltid något nytt!

Fint poetat!
2017-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Man kan nog hitta det positiva i det mesta...fint skrivet...
2017-04-07

  Nils-Robert
En så berörande fin text. Fullträff.
2017-04-05

  Alysse VIP
Så fint skrivet
om något som jag
kan känna igen
mig i
2017-04-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och berörande diktat!
2017-04-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt Bra!!!
2017-04-04

    ej medlem längre
Din dikt går rätt in i hjärtat.

2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP