Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande tystnad

Det är tyst men ändå inte. För runt mig lever tystnaden.
     Där finns ännu det lilla, det obetydliga, det som bara hörs när annat tystnar. Vindens lek med gräset, ekorrens mjuka tassande, sjön som kittlar stranden.
     Där finns mitt hjärtas lugna och jämna slag.
     Jag sluter mina ögon, låter drömmar ta mig.
     Och plötsligt, ovanför, gömd bland löven, tycks en ensam piccola ha rett sitt bo.

© Björn Solum




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Solum
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-03 22:28



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Fint med tystnaden som ett naturligt inslag i vardagsbilden.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum