Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvenser efter en text

 

 

Efter att jag publicerat texten "Utan invandrare stannar Sverige", har jag förlorat flera hundra läsare. Tydligen blev många provocerade av det jag skrev, tråkigt men så är det. Det finns ju många på Poeter.se som är invandrare, då är det ju okey. Vi har ju även danskar och norrmän som arbetar i Sverige, det är också okey. Så varför blev det en sådan reaktion på det jag skrev? Hur är synen på de som kommer hit och tigger? Vinner de några sympatier hos folk? Vad tycker du? 

 

Vi har idag en befolkning som blir allt äldre och kräver mer vård. Vem ska ta hand om dessa åldringar när de inte längre klarar sig själva? Det saknas både läkare och sjuksköterskor på sjukhus och äldreboenden. Hur vill du ha det när du blir äldre? Det saknas personal inom många serviceyrken. Vilka ska ta dessa jobb? Ja, det finns mycket att fundera på. Så länge man är ung och frisk tänker man nog inte så långt in i framtiden.  




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-04 09:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Texten du pratar om har jag missat! Ska läsa den texten.
Haka inte upp dig på de som inte håller med i detta sanna/ kram
2017-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Texten du skriver om har jag missat, skall läsa den senare.
2017-04-04

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Redan är här trenden skriva i fabler form. ”Räven som troddes sig vara en hund.(svensken som glömde varifrån kommer) har fåt skabbiga utslag hon, han, hen, hindras. ut och är upprörd, river hela golven fånge i sitt landskap, är jitterbug, och familjen är hjälplösa”

det kan passa som komentar till din nya text.
Som sagt jag är rädd bara inför gud att föra negativ energi över en vis grupp,och hjärtlös bringa skador i fosterlandet!

Så reven kommer att bli tvungen bita sig i svansen och under svanen själv för att det drar och det kilas.

För att Gud ser allt, igår tiggaren var beroende om vår kunskap bli framgångsrika i EU. Idag Rumänien skriker efter arbetskraft. I all yrke får komma från hela Europa, däremot de gömda skatterna av kungen ”Decebal”
Grevmaskiner slår i en stor plåt när tittar experter tar upp i fredags kväll på en regnig dag i mars, 160 ton pure guld och 300 ton silver ädelstenar och allt som var på den tiden på mode i adel hem.

Jag blir allt gladare och lyckligare att min uppväxt var på historiska Rumänska trakter.
Hur kommer jag att kommunicera med mina fienden i landet som är bara till sitt!?

2017-04-04

  Onomatoprofet VIP
När jag började skriva här var invandrarfientliga poeter en minoritet. Nu har det blivit jämt eller kanske till och med fler som är invandrarfientliga. Det finns många poeter som är tysta fegisar som inte vågar säga vad de tycker, men de applåderar och stryker dem främlingsfientliga medhårs
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP