Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en förundrad skrivandes betraktelse


Från Pärlfabriken


Ibland

känner jag mig som en sorts samlare
men jag samlar på intensiva minnen

Pölar av liv som lyckor och besvikelser
som blir kvar i min inre marks ojämnheter
fryser eller torkar i månaders eller års väntan
eller ingen väntan alls
men
sen kan jag plocka dom
skörda och rulla ihop dom till pärlor
och behålla
polera
och trä dom på trådar
beundra och förvånas över återseendet
eller ge dom till er
när det passar

Det är sånt jag skriver

nya och åldrade 
NU




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-04 13:37



Bookmark and Share


  Feminaz
Att varsamt ta hand om sitt liv och sin inre själs åker, fin text!
2017-07-25

  Eva Langrath VIP
Fin bild av hur minnen kan berika livet.
2017-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP