Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oj oj denna låtsas kärlek som man tar på allvar. oldie..


...

I ögon av hat och längtan efter ömhet, lät jag dig komma nära igen.
Jag lät dina tomma ord förblinda mig, dina händer värma min kropp.

I ögon av hat såg jag dig försvinna, lämnade mig trasig och ensam.
Det enda som fanns kvar av dig var minnen.

I ögon av hat med tårar av blod, försvann jag.




Fri vers av Cilia
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-05-21 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cilia
Cilia