Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-08 tidig vår D


din vilja

Dina ord förvandlas til vassa pålar som är ute efter att spetsa min bröstkorg.

Du vill se mina tunna rakblad tömma mig på mitt mitt blod och ära min kropp genom dig.

Dina fingrar förvandlas till knivar som vill skära ut mina ögon.

Du vill känna varje ben i mig krossas ett för ett tills min kropp inte längre bär mej.

Dina ögon förvandlas till mina mardrömmars, som vill jaga mig livet ut.

Du vill höra mitt skrik tystna, känna mina hjärtslag sluta slå och se mina ögon slockna..




Fri vers av Cilia
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-04-07 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cilia
Cilia