Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-05


...

Det var som om nattens mörker svepte över honom.
Hans ögon blev svarta och hans hjärta frös till is.
Hände allt över detta ögonblick eller var det jag som öppnade mina ögon.




Fri vers av Cilia
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cilia
Cilia