Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla

 

 

inuti bilen

doftar den kvarstannande

metall, sextiotal

i

kallt kärleksminne

precis som en gång månen

fanns i baksätet

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-05 03:53



Bookmark and Share


    jaybird
Stor cylinder. Stort hjärta. Lugna hjärtslag, stillsam färd. Tycker om ditt förhållande till denna vilsamma interiör.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP