Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Emellan

Jag befann mig alltid mitt emellan
Inte på någon riktig plats eller något otvunget ställe
Men mitt emellan

Kanske det berodde på att jag hade svårt att välja
Som ett barn mellan två godispåsar
Eller att välja bort och därmed inse att det ena går förlorat om det andra väljs
Jag kanske ville vara mitt emellan och leva i drömmens och längtans rike där allt fortfarande är möjligt
Så var det nog 
Jag ville att allt skulle vara möjligt hela tiden
Där mitt emellan

Det märkliga var att jag hade ett väldigt duktigt sinne för detaljer
Och ett vältränat öga för överblick
Dessa konster behärskade jag alltför väl
Men allt det där mitt emellan hade jag ingen koll på alls
Ingen som helst färdighet för
Och det var ju precis där jag befann mig
Där
Mitt emellan




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-05 19:43



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Kontraster och byten som öppnar upp.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP