Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen motsättning finns mellan att fullt ut älska sitt land och de nysvenskar som kommer till vårt land.


Jag älskar mitt svenska land

Jag älskar mitt svenska land
klipporna, stranden, havsband
En skärgårdsidyll med vita hus
Grönskande björkar, vindens sus

Ljuset det nordiska en sommarnatt
Ladugårdar röda, en svala, en katt
Tussilago och sippor i skogen
Älskar att vara en del av Norden

Sverige, Sverige Fosterland
Går med min älskade hand i hand
Älskade kommer från annat land
Älskar båd främling och fosterland




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-05 21:59



Bookmark and Share


  Cugel
Yeah!

2017-04-05

  aol
Så vacker hyllning till vårt svenska land.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP