Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är




du är med mig
i natten
fast från
annan ort

du är med mig
i vinden
i viskningarna

för jag vet
att du känner
samma som jag

låter allt
silas genom
fingrarna



du som jag
kan le förnöjt
i strilande regn

för du är
med mig
i tanken
i andetagen

under bistert
vinterhalvår
och resten
av dagen



du är med mig
och jag är
för dig
ingenting

ännu




Fri vers av Pärlemor
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-05 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter som om du har en hemlig kärlek. bra diktat om honom.
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor