Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista sidan

Sista sidan
Sista svidande sidan
Sista stridande sidan

Sida att drista
Sällskap att mista
Startande gnista
Suckande hjärta att brista
Sida som siden
Synen förvriden
Sträckt mot friden
Stämd för årstiden
Slutligen avliden
Slutligen ur tiden
Slutligen forntiden
Slutstriden sluten
Stängd och knuten
Skadad och bruten
Stollen skjuten

Sista
Sista, sista, sista, sista, sista

Sista




Fri vers av Verner Ask
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-04-06 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask