Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefulla Slutrubriken

Fokusera på att varje dag är olik den andra, men ändå lik den andra.
Jag har tröttnat på Böcker. Hela mitt liv, har varit uppbyggt på böcker.
Så, vad göra istället?Se på Tv. Nyheternas innehåll, är annorlunda, fokusera på innehållet. Memorera, Skriv.
Och likgiltigheten, finns inte, älska mera.
Bara säg, att Livet är som det är.
Har jag utvecklats?
Och tack till alla Lss-verksamheter, som gör mina dagar värdefulla.




Bunden vers av Mim
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-07 17:02



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Bra att du vill utvecklas
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim