Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och alla lyckliga kärlekssånger skriker i mina öron

Du går ifrån mig
jag tänker först att det blir bra såhär
det här är rätt beslut
sen paniken
bara springa ut för att hitta dig
allt måste bli bra igen
allt måste bli som när vi precis hade träffats
ringer dig 23 gånger som en idiot
inget svar
allt måste bli bra igen
inget svar
och alla lyckliga kärlekssånger skriker i mina öron




Fri vers av Ananas
Läst 248 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-07 19:42



Bookmark and Share


  Ms.Sophy
gud vad jag älskar dina texter!
2017-05-18

  McLashlan
poesi ja jäklar. titeln är snudd på brilljant och perfa. känsla! snyggt!
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas