Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GATANS TEATER - haiku

Klockan klämtade

Dödens illustra sällskap

äntrade scenen




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-09 16:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tänker på dådet, verkligen mitt i prick!
Snyggt sammanfattat, behövs verkligen inte ett enda ord till. Och tack för ett nytt som jag fick kolla på synonymer, nämligen illustra, det kunde jag inte!
Fint ord, det tar jag till mig. Och även haikun som jag bokmärker, den är ju briljant!
2017-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Stark haiku...
2017-04-10

    ej medlem längre
exakt, den här är verkligen kanonfin, klar som dagg, bitande, slående... hör du applåderna!
2017-04-09

    jaybird
Klockrent!
2017-04-09

  Rise Little One
Hemska händelsen!
2017-04-09

  ULJO
Starkt förmedlat
2017-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Stark Haiku, som förmedlar ett skräckinjagande scenario!

2017-04-09

    ej medlem längre
Skrämmande.
2017-04-09

  Marianne Räf
Sant om en grym händelse!
2017-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP