Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag släpper din tår

Jag fryser om dina fötter
Jag blir varm när du rör ditt hår
Dina ögon som glimrar mot solen
Inom mig det känns som vår

Ditt leende speglar min själ
Det läker mina sår
Allt du är blir jag
som känner hur du mår

Du är mitt inre, mitt hjärta
som för dig i takt slår
När du är sorgsamt ledsen
jag släpper din förtvivlade tår




Fri vers av Susanna Helena
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-10 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena