Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet

Stillsamt möter hon mörkrets ankomst
Hennes dunkla sinne letar ljus bland himlens stjärnor
Varsamt faller hennes blick mot rikets måne
Ihärdigt sökande efter innerliga svar
Tysntnaden inom henne förblir varaktig
Tomheten ljuder i själens boning
Ner till hjärtats bottenlösa kärna
Troget hon lever med väntan på upplysning
Förtröstan porlar i hennes vener, natt efter natt




Fri vers av Susanna Helena
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-09 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena