Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad / omskriven

Omskriven

Omsorgsfull är saknaden
Så äkta så innerligt sann
Inga ord behövs- själen talar
Hjärtat yttrar sitt tysta språk

Ett genuint skede av längtan
Där sammankomsten gränsar ord
En ögonblicklig fulländning
Då ett innerligt möte äger rum

Enastående är symbiosen
Sinnenas berörelse överväldigas
Fylls av innerlig fullkomlighet
Stunden av den tid du trängtat




Fri vers av Susanna Helena
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-02 22:20



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vacker poesi om längtan
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena