Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Jag håller orden inom mig

Jag talar tystnadens språk

I mina ögon förvaltas min sanning

Där du kan läsa högt

Lyssna noga och du kan höra

Mina hjärtslag slå till takten

Av inombords lidelser

Men ändå milda och förlåtande

I själen en stark längtan

Efter att på allvar bli hörd

Där tystnaden talar flera språk




Fri vers av Susanna Helena
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-24 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena