Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag skapar min egen lycka
Jag skriver mitt egna liv
Genom att lyssna till mitt inre
skapar jag mina egna motiv

Jag gör en resa var eviga dag
Jag befinner mig i nuet
Jag samlar kraft från himlen
då jag känner mig svag

Livet lever jag på mina villkor
Jag ömmar om de mina
dem som läker mina sår
Jag lyssnar till mitt inre
vart därhän jag går




Fri vers av Susanna Helena
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-07 11:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livslust och livsglädje!
2017-09-07

    Lars J
Så bra!
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena