Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PENNALISM - tanka

Ögon vidöppna

såg in i själens mörker

petade i sår

gottade sig i abscess

kryddade sin litenhet




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-13 17:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt
2017-04-16

  Anya VIP
Stark text med varböld i såret. Jaa vissa människor verkar njuta av att peta i öppna sår. Bra skrivet.
2017-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Slutraden är en stark avslutning på en bra text!
Den största ondskan är ofta hos dom som känner sig små!
2017-04-14

    ej medlem längre
Bra beskrivet.
2017-04-14

  Rise Little One
Slutet säger allt om det onda...
2017-04-14

  Valter Örn VIP
Det skulle behövas mer av Morgans Mission i samhället och speciellt på arbetsplatser där de flesta i alla fall tillbringar stor del av sitt liv,
2017-04-13

  Mia Bergenheim
Bravo! Kontrasten mellan det hemska och ordet "gottade" beskriver fasan precis rätt. Slutet är superbt!
2017-04-13

    ej medlem längre
Så beskrivs ondska och själsligt våld.
2017-04-13

  ULJO
kryddade sin litenhet

Det är helt suveränt
2017-04-13

    ej medlem längre
Välskrivet och tyvärr alltid väldigt aktuellt. Gillar slutet särskilt

"kryddade sin litenhet"
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP