Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets årstid

 

Våren är hoppets årstid- rephoppningens, haghoppningens, höjdhoppets, längdhoppets,, och framtidshoppets tid!


VÅR.
Efter en tid av lång vinter har trots allt våren kommit. Kommit med ljuset och
med ljuset väcks allt till liv igen. Det är som en strömbrytare.
Mörkret får ge vika när ljuset sätts på

**************************************************************************

Välkommen härliga vår!!!

 

 

 

 

2017-04-10

 




Fri vers av rondell
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-10 23:23



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Härlig dikt till våren.
Strömbrytaren är bra.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell